Ik heb al een account


   Paswoord vergeten ? 
 


Ik heb nog GEEN account


 REGISTREREN  



 

 

Jimmy Dom wint pronostiek EK 2024


15-07-2024

Supportersclub



De 219 deelnemers van de pronostiek EK 2024 zagen op voorhand Frankrijk (32%) en Engeland (21%) als grote favorieten in de eindwinst. Na een spannende finale kroonde Spanje zich tot nieuw Europees Kampioen. Een winnaar die door 11% van de deelnemers werd verwacht.

In het individueel klassement was er in onze EK-pronostiek een overwinning voor Jimmy Dom met maar liefst 224 punten! Jonas Van Rysselberghe eindigde op amper 3 puntjes op een tweede plaats (221 punten). Tom Janssens maakte de top 3 compleet en behaalde een mooie score van 209 punten. Een welgemeende proficiat aan de winnaars die hun mooie geldprijs nog deze week op hun bankrekening mogen verwachten.

In het teamklassement leken de Gildenboys als winnaar van onze vorige editie (WK 2022) opnieuw op de overwinning af te stevenen. Ze werden echter in het slot van het tornooi nog voorbij gestoken door Habemus Papam (958 punten) en kwamen zo slechts 8 puntjes te kort om hun titel te verlengen. Habemus Papam mag onder zijn teamleden een versnaperingsmand verdelen, proficiat!

De prono's, statistieken en klassementen blijven nog even raadpleegbaar via www.geel-rood.be/ek2024 waar ze eveneens downloadbaar zijn in pdf-bestanden.
 

 
Deel dit bericht:


 

 

Recentste nieuws